Auto met roest verkopen

Home  /   Auto met roest verkopen
Auto met roest verkopen

Auto’s die roesten nou eenmaal dat is een feit en dat gebeurd. Auto’s bestaan voornamelijk uit ijzer toch roest de ene auto veel sneller dan de ander auto. Het repareren van roest is vaak een dure klus waar niemand op zit te verwachten. We spreken dan niet over de kleine roestplekjes op de deuren of sierlijsten. We hebben het dan over de Rotte dragende delen. Deze dragende delen spelen een zeer belangrijke rol als het gaat om jouw veiligheid. Om deze reden worden de kokerbalken, dorpels en ophangdelen extra goed gecheckt tijden de APK keuring. Als je auto teveel roest heeft, is dat een goed reden om de auto af te keuren bij de APK. Is jouw auto afgekeurd om die reden dan wil je hem vaak graag verkopen omdat de kosten vaak enorm hoog zijn. Maar ja wie wilt er nou een auto met roest kopen. 

Wie wilt er misschien jouw auto met roest kopen 

Jouw auto met roest is natuurlijk minder waard dan een auto zonder roest. Tocht zijn er altijd wel mensen die jou auto met roest willen kopen. Hier zijn een aantal mensen.

  • Een klusser. Het herstellen van jouw auto met roest erop is vaak een dure zaak en dit wil ook niet iedereen doen omdat er vaak gelast moet worden. Gelukkig vinden sommige mensen het heel leuk om aan een auto te klussen en doen het als hobby. De kosten van het roest alten maken zijn duur maar de materiaal kosten vallen mee hoe duur die zijn. Als jij de auto te koop zet is er een kans dat een klusser jouw auto al te graag wilt kopen. Zo kan de klusser de auto goedkoop repareren en verdient hij er ook nog een zakcentje aan. 
  • Een handelaar. Ondanks dat het laten repareren van de auto veel kosten met zich meebrengt zijn er toch wat handelaars die geïnteresseerd zijn in jouw auto. Een luxe goed geprijsde auto zou hij zomaar eens willen kopen en is interessant voor de handelaar. 
  • Voor een autosloperij. Is jouw auto daadwerkelijk zo erg verroest dat een klusser de auto zelfs niet wilt hebben en is de prijs echt te enorm hoog dat je de auto niet kan laten repareren. Kun je altijd nog bij de sloperij terecht. Een sloperij koopt auto’s die in allerlei soorten staten zijn. Ze halen hem dan helemaal uit elkaar en verkopen de onderdelen die nog te gebruiken zijn voor andere auto’s.